Menu

Diensten

Crew

Crew

Onze ruime database van jonge, enthousiaste en professionele medewerkers, welke beschikken over de nodige productkennis, uitstraling en vaardigheden, laat ons toe u een waaier aan profielen aan te bieden.
Ze worden door ons gecoacht en gescreend met uw wensen als richtlijn, wat ons toelaat u een kwaliteitsgarantie te bieden over de hele lijn.


     

ConsultancySupport

Support & Consultancy

Na meer dan een decennium actief te zijn in de evenementensector, bulkt ons bedrijf van ervaring. Graag staan wij u dan ook bij in een consulterende rol om uw evenement, van feest tot festival, tot een goed einde te brengen.

Dit houdt onder andere in, maar beperkt zich niet tot, inschatten en invullen van de personeelsbehoeftes, het estimeren en verwerken  van dranken, prospectie m.b.t. sponsoring, locatie-scouting, bar indeling en set-up, stockbeheer,...

Onze event-consultants helpen u het rendement van uw budget te maximaliseren door een strategische en planmatige aanpak. Ons advies stellen we ter uw beschikking om u een kosteneffectief en zorgeloos event te garanderen.