final_arrow

LOOKING TO JOIN OUR CREW

Bij First In Line zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde talenten die op een flexibele manier willen bijverdienen. Student, werkstudent, flexi, freelance; iedereen is welkom om samen met ons de leukste opdrachten tot een goed einde te brengen.

Een crew lid bij FIL maakt verschillende events mee vanop de eerste rij, plus leert tal van nieuwe, awesome collega’s kennen. Hier hebben we het niet enkel over de vaste medewerkers bij First In Line. Onze crew is ook pretty awesome, but don’t tell them we said so.

Ben je nu kamerbreed aan het lachen en denk je; “Mo? Dit is een #perfectmatch. I’m ready to do this. Waar kan ik me inschrijven?” Dan proberen wij nu nog breder te lachen dan kamerbreed en verwelkomen wij je graag in onze FIL-family.

In de wereld zoals hij is kan je ook denken; “Crap! Ik heb niet de nodige ervaring of talenten om te kwalificeren als awesome, multitalent horecawonder.” Well don’t you worry, don’t you worry child zou het trio van Swedish House Mafia zeggen. Vandaag zeggen wij het en zoeken we samen met jou uit hoe wij jou kunnen begeleiden en coachen om toch dat multitalent wonder te worden.

final_arrow

FAQ

Maak een account aan via www.firstinline.be/inschrijven, zo bent u reeds geregistreerd bij ons en zal u enkele dagen later en uitnodiging ontvangen om langs te komen tijdens een Time2Meet

U kan zich heel het jaar door aanmelden om tijdens de zomermaanden te werken voor ons

Flexi-jobs zijn bedoeld voor mensen die al een job hebben en willen bijklussen. U moet ten minste een 4/5 contract hebben bij een andere werkgever en reeds 3 kwartalen fulltime (of 4/5) werkzaam zijn. Voldoet u niet aan deze voorwaarden, kunt u wel nog steeds voor First In Line werken, maar dan onder een ander statuut.

Neen, we verplichten u niet. U kiest zelf op welke evenementen u wilt werken en wanneer u wilt werken.

Wij organiseren catering coaching, bar coaching en binnenkort starten we ook met een specifiek Barverantwoordelijke traject en Hostess training.

Dat is zeker mogelijk! We hebben namelijk enorm veel First In Liners nodig om in te zetten op zowel Tomorrowland als andere festivals en evenementen doorheen de zomer.

Als jobstudent bij First In Line verdient u 11,9323 euro per uur. Als flexi-job verdient u 10,08 euro per uur.

Ja dat kan zeker. In het verleden hebben al meerdere stagiairs en stagiaires hun stage en opleiding tot een goed einde gebracht bij ons. Laat ons via het contactformulier weten wie u bent, wat u doet, welke opleiding u volgt en voor hoe lang, dan bekijken wij met plezier wat we voor u kunnen doen en laten we u zo snel mogelijk iets weten.

We vinden het geweldig als u al ervaring hebt, maar we voorzien de nodige coaching om u de nodige ervaring bij te brengen.

Geen probleem als het eerstvolgende moment u niet past, we organiseren deze infomomenten op wekelijkse basis. U zal dus elke week opnieuw een nieuwe uitnodiging ontvangen tot er een moment is dat u wel past. We proberen de kennismakingsmomenten op verschillende tijdstippen te plaatsen zodat iedereen de kans krijgt om langs te komen.

Na kleinere events zoals een receptie, feestje in Vooruit,... wordt u na 2 weken uitbetaald. Bij grotere events zoals Tomorrowland, Cirque Magique,... kan de uitbetaling 4 tot 6 weken in beslag nemen.

Dit is geen verplichting, maar wilt u graag als catering crew ingeschakeld worden dan raden we u wel aan om een wit hemd en zwarte broek in uw kleerkast te hebben. 

De Time2Meet is een kennismakingmoment in groepjes tussen u en First In Line. We stellen eerst First In Line voor, onze klanten, enkele voorgaande opdrachten, onze verwachtingen van u en wat u kunt verwachten van ons. We sluiten af met een kort, persoonlijk kennismakingsgesprek zodat u uw voorkeuren qua opdrachten kan doorgeven.

We maken een onderscheid per event. Voor events in Gent gaan we er steeds van uit dat iedereen in Gent verblijft, zij die van verder komen, kunnen rekenen op een enkele kilometervergoeding. Voor grotere events voorzien wij steeds een carpoolplan. Bent u driver (en vervoert u dus uw collega’s) dan ontvangt u van ons een dubbele kilometervergoeding (heen en terugrit) of een forfait bedrag. Lees steeds goed uw briefing na, we vermelden dit steeds in elke briefing. Berekening: Enkele kilometervergoeding: 0.25 x aantal km’s heenrit Dubbele kilometervergoeding: 0.25 x aantal km’s heen – en terugrit

Als u bijvoorbeeld 4/5de werkt en 1/5de thuis bent in ouderschapsverlof kunt u niet werken met een flexi-job. Aangezien u reeds een uitkering ontvangt. U bent dan voor de RVA in overtreding en dreigt uw uitkering voor uw ouderschapsverlof te verliezen. Twijfelt u over uw persoonlijke situatie? Neem contact op met uw lokaal RVA-kantoor. https://myflexijob.be/faq-werknemers-flexi-job/

Neen, onze evenementen zijn ondertussen verspreid over heel Vlaanderen.